Glad Mad og ISS i DR-byen

I DR-byen samarbejder Glad Mad med ISS om driften af DR's kantiner. Glad Mad er underleverandør til ISS og står for driften af en af DR-byens cafeer.

FOSS i Hillerød

I Hillerød har virksomheden FOSS sit hovedsæde. Her står Glad Mad for driften af kantinen og den daglige bespisning af virksomhedens godt 400 medarbejdere.

Tue Byskov Bøtkjær, Senior Vice President HR og kommunikation, om Glad Mad: 

”… det var oplagt at invitere dem med i udbudsrunden. Og de kom med et godt tilbud, der var økonomisk fornuftigt for os, og har så også den her lidt anderledes vinkel på, hvordan man løser opgaven, fordi de beskæftiger mennesker med handicap og tilbyder uddannelse til mennesker med handicap.” 

Frederikborg Amts Avis 22. april 2014

Campus SOPU

Glad Mad står for driften af kantinen i Campus SOPU. SOPU tilbyder uddannelser indenfor Sundhed, Omsorg og Pædagogik og har omkring 3.000 elever.

Inger Margrethe Jensen, direktør, SOPU København og Nordsjælland, november 2016:

"SOPU er en erhvervsskole, hvor vi værdsætter rummelighed og mangfoldighed i læringsmiljøet. Derfor er vi også glade for og stolte af, at det også afspejles i vores valg af Glad Mad. Og Glad Mad står ikke alene for glade medarbejdere, men også dejlig mad, der gør èn glad."