Mad

Bæredygtighed

En medarbejder på særlige vilkår og en ordinær medarbejder i Glad Mad hjælpes om at drysse olie, havsalt og friske krydderurter over hjemmebagt focacciabrød, inden det skal i ovnen.

Når I vælger Glad Mad som leverandør til jeres kantine eller café, får I bæredygtighed over hele linjen. Vi prioriterer økologi, dyrevelfærd og lokale råvarer i sæson – og når først råvarerne er i hus, sørger vi for at få mest muligt ud af dem, så vi undgår madspild.

Men for os handler bæredygtighed ikke kun om råvarerne. Vi adskiller os markant fra de fleste andre måltidsleverandører på vores sociale bæredygtighed.

Sammen med vores underleverandører og vores kunder ønsker vi at bidrage til bæredygtig udvikling og servere måltider, der både giver god smag og god samvittighed.

En medarbejder på særlige vilkår og en ordinær medarbejder i Glad Mad ælter boller sammen.

Social bæredygtighed

Ligesom Glad Fondens øvrige virksomheder er Glad Mad en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger medarbejdere med og uden handicap. Vi konkurrerer på markedsvilkår og leverer professionelle måltidsløsninger. På den måde bidrager vi til et mere mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked i tråd med FN’s verdensmål om social bæredygtighed.

Vores køkkenteams er opbygget af et tæt samarbejde mellem professionelle kokke og assistenter med og uden handicap. Vi har stor opmærksomhed på at opretholde en høj standard, og vi leverer sund, lækker, hjemmelavet mad, baseret på et solidt fagligt niveau.

Sprød, dampende grønkål holdes frem af en medarbejder i Glad Mad.

Økologi

I Glad Mad ser vi det som en naturlig del af vores virksomhedsansvar at servere så meget økologi for jer som muligt. Vi har derfor også opnået det økologiske Bronzemærke i flere af vores caféer og kantiner.

Når I vælger os som leverandør, får I hovedsageligt økologiske rodfrugter og grove grøntsager fra bl.a. Søris, som er en af Danmarks førende producenter af økologiske grøntsager. Dertil arbejder vi hovedsageligt med økologiske mejerivarer og økologiske melprodukter.

Madspild

Mad skal ikke gå til spilde! Vi ser det som vores fornemmeste opgave ikke at tilberede og servere mere mad til jer, end I kan spise. Det er både godt for miljøet og for de priser, vi kan tilbyde jer.

I vil naturligvis aldrig mangle mad, men I vil opleve, at vi både minimerer madspild i vores tilberedning og i vores servering, og at vi hver dag måler, hvor meget mad der smides ud både i køkkenet og fra jeres tallerkner.

Vil I smage?

Har I lyst til at afprøve vores frokostordning? Er I interesserede i, at vi driver jeres café eller kantine? Kontakt os for at høre mere. Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Kom i kontakt

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her