Mad

Bæredygtighed

Når I vælger Glad Mad som leverandør til jeres kantine, får I bæredygtighed over hele linjen. Vi prioriterer lokale råvarer i sæson, dyrevelfærd og økologi – og når først råvarerne er i hus, sørger vi for at få mest muligt ud af dem, så vi undgår madspild.

Vi forsøger at minimere kød i menuerne til fordel for de grønne retter med god smag, hvilket er blevet godt modtaget hos vores kunder, ligesom vi arbejder med at reducere madspild og på anden måde øge bæredygtigheden i vores produktion.

Men for os handler bæredygtighed ikke kun om råvarerne. Vi adskiller os markant fra de fleste andre måltidsleverandører på vores sociale bæredygtighed.

Sammen med vores underleverandører og vores kunder ønsker vi at bidrage til bæredygtig udvikling og servere måltider, der både giver god smag og god samvittighed.

Social bæredygtighed

Ligesom Glad Fondens øvrige virksomheder er Glad Mad en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger medarbejdere med og uden handicap. Vi konkurrerer på markedsvilkår og leverer professionelle måltidsløsninger. På den måde bidrager vi til et mere mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked i tråd med FN’s verdensmål om social bæredygtighed.

Vores køkkenteams er opbygget af et tæt samarbejde mellem professionelle kokke og assistenter med og uden handicap. Vi har stor opmærksomhed på at opretholde en høj standard, og vi leverer sund, lækker, hjemmelavet mad, baseret på et solidt fagligt niveau.

Madspild

Mad skal ikke gå til spilde! Vi ser det som vores fornemmeste opgave ikke at tilberede og servere mere mad til jer, end I kan spise. Det er både godt for miljøet og for de priser, vi kan tilbyde jer.

I vil naturligvis aldrig mangle mad, men I vil opleve, at vi både minimerer madspild i vores tilberedning og i vores servering.

Vil I smage?

Har I lyst til at afprøve vores frokostordning? Er I interesserede i, at vi driver jeres café eller kantine? Kontakt os for at høre mere. Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier