Mad

Kvalitet

Ansat i Glad Mad tilbereder hjemmelavede syltede rødløg med chili og masser af krydderier.

Mad skal smage af noget! I Glad Mad skal vores gæster have en smagsoplevelse hver dag. Og derfor udvælger vi vores leverandører nøje efter deres evne til at kunne levere gode, friske råvarer med masser af smag.

Når I vælger os som leverandør, får I derfor altid råvarer af høj kvalitet, f.eks. okse- og svinekød fra Grambogård, der producerer kød ud fra devisen ”Glade dyr er god smag” helt i tråd med Glad Mads holdning til bæredygtighed. Vores grøntsager får vi fra bl.a. Søris, som er en af Danmarks førende producenter af økologiske grøntsager.

Maden, vi serverer for jer, er naturligvis lavet fra bunden. Vi bruger friske grøntsager og kød, tilbereder vores saucer og supper fra bunden og bager vores eget brød. I vil også få hjemmelavet pålæg som eksempelvis leverpostej og rullepølse. Sådan begrænser vi vores brug af hel- og halvfabrikata til et absolut minimum.

For at få mest mulig smag og bæredygtighed i jeres måltider planlægger vi også vores menuer efter sæsonens råvarer. Om vinteren laver vi gerne braiserede retter, som passer til de lidt grovere vinterråvarer som for eksempel rodfrugter og kål. Om sommeren arbejder vi i højere grad med lettere tilberedningsmetoder som for eksempel lynstegning, som passer godt til de mere fine og lette grøntsager, som her er i sæson.

Vil I smage?

Har I lyst til at afprøve vores frokostordning? Er I interesserede i, at vi driver jeres café eller kantine? Kontakt os for at høre mere. Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Kom i kontakt

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her