Mad

Glad Mad på Folkemødet

Under Folkemødet i år forkælede Glad Mad med lækre smagsoplevelser i Domen. Vi var også at finde i Dansk Erhvervs telt, som vi sørgede for at holde nydeligt og pænt og serverede drikkevarer for gæsterne.

I år kunne gæsterne nyde et lækkert måltid fra Glad Mad i Domen på Bornholm, mens de kiggede ud over den smukke Østersø og nød Folkmødestemningen. 10 medarbejdere fra Glad Mad serverede under Folkmødet.

Menu

Fish ‘n’ chips
Dansk torsk i sprød beer batter. Serveret med lækre fritter og Glads hjemmelavede sauce tartare, 129.-

Sommerkornsalat med friske urter og varmrøget laks, 105.-

Sommerkornsalat med friske urter og falafler samt myntedressing, 105.-

Åbningstider:
Torsdag: 10 – 21
Fredag: 10 – 21
Lørdag: 10 – 21

Glad Mads køkkenchef, Nick Vienberg, kommer også på Folkemødet. 

Du finder os i Domen på Cirkuspladsen.

Den smukke udsigt til havet fra Domen.

Vi var også i teltet hos Dansk Erhverv, som Sumer og Martin sørgede for holde det pænt og serverede vand, kaffe og fadøl.

Martin og Sumer stod også klar til at betjene kunder i Dansk Erhvervs telt ved Folkemødet i 2019, og var tilbage i teltet i år. For Dansk Erhverv gav det rigtig god mening at vælge GLAD som leverandør igen.

“Vi har valgt at indgå samarbejdet med vores medlem GLAD, da vi støtter op om et rummeligt arbejdsmarked. Vi har tidligere haft glæde af at benytte GLAD’s medarbejdere til at bemande vores bar til Folkemødet med stor succes,” siger kursus- og eventmanager hos Dansk Erhverv, Jeanette Rohd Gernsøe.

Du er også meget velkommen til at følge os på Instagram: madfraglad. Her er masser af lækre madbilleder, som giver god inspiration, og du kan følge med i, hvordan det gør på Folkemødet.

I Glad tror vi på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre vores samfund, gladere og mere inspirerende. Vi uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap og har 8 forretningsområder, heriblandt Glad Mad, med mere end 300 ansatte.

God samvittighed med god samvittighed

Skal vi også drive din café eller kantine? Det vil vi rigtigt gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier