Mad

Vegetar

Mandag “Open faced Monday”
Fritgående æggemadder med purløg og rygeostcreme
Nye kartofler med friterede porrer og mayo
Veggiepostej med ristede svampe
Hvidskimmel med kompot af danske bær

Tirsdag “Bed til bederne”
Bagte røde og hvide beder med brud af feta og ristede nødder
Sprøde crudite af gule beder med mini-romaine og syltede rødløg
Bagte sølvbeder med masser af persille og syrlige tomater

Onsdag “Casual Carving a la buffet”
Bagt selleri og blomkål med rygeostcreme
Blomkåls-crudite med sprøde bønner og urtevinaigrette Gratinerede tomater med oregano og eddike
Cæsar salat med sprøde croutons

 

Torsdag “Kål er kongen”
Danske spidskål, grillet og toppet med brunet smør og ristede hasselnødder
Råsyltede danske spæde kål med friske bær og urter
Variation på danske blomkål: Puré, bagt, stegt, syltet og
ikke mindst grillet
Håndlavet fyldte pasta med kål og ost

Fredag “Pasta Frenzy”
Pasta primavera
Gnocchi
Tortellini funghi
Dumplings