Mad

Hobbii

Glad Mad leverer flere og flere frokostkuverter til Danmarks hurtigst voksende virksomhed.

Den gazellevindende garnshop Hobbii har siden start 2021 valgt Glad Mad som frokostleverandør. I takt med at Hobbii er vokset, er deres behov for frokostkuverter det også. Vi glæder os over at være en del af deres spændende rejse og gør vores ypperste for at levere både kvalitet og fleksibilitet.

Andreas Blixt, Operations Manager i Hobbii, fortæller om samarbejdet: “Glad Mad er en fleksibel frokostleverandør, som formår at levere, selv om vi med kort varsel har måttet opjustere vores frokostbehov betragteligt og i perioder ændrer behov uge for uge.”

I dag leverer Glad Mad 100 kuverter dagligt til Hobbii, fordelt på frokost og aften. Når strikkesæsonen begynder, opjusterer vi vores leverance til Hobbiis øgede behov.

“Glad Mad har en god forståelse for, hvad vores medarbejdere kan lide at spise, og maden er altid frisk og indbydende. Vi har efterhånden lært Glads medarbejdere at kende, og de skal have stor ros for altid at have en god indstilling og et smil på læben,” tilføjerAndreas Blixt.

Her samler vi ikke på data, men på glade historier