Mad

Sommer

Mandag “US Southern Comfort”
Turkey with sweet potato mash
Charred corn salad
Cilantro glazed carrots
Vegetar – Creamy cauliflower gratin

Tirsdag “La Dolce Vitello”
Vitello tonnato med nye danske rosmarinkartofler Caprese salat
Gratineret fennikel
Vegetar – Frittata med grøntsager

Onsdag “Imperiets juvel”
Tikka masala med rugris
Raita & naan
Indisk kokos- og gulerodssalat
Hot plum chutney
Vegetar – Kartoffel- og bønnekarry med bukkehorn

Torsdag “Klassisk Torsdag” – vi griller
Danske makreller med sommer-kartoffelsalat,
radiser og urter
Salat af råsyltede danske løg og dild
Femkålssalat – på spæde danske kål
Vegetar – Grillet sæsongrønt med brud af feta

(Klima-)Fredag “Seriøs Selleri”
Sellerilasagne
Sellerisalat med dehydreret tomat
Danske æbler og sprøde bladselleri
Vegetar – Saltbagt selleri med brunet økosmør og nødder