Mad

Ølfestival

Øl egner sig ikke kun til sild og smørrebrød. Øllens mange smagsnuancer rummer uendelige muligheder for at lege og frembringe råvarernes smagsnuancer for køkkenchefen. Sæt dig til bords ved de hyggelige langborde til en skøn middag med øl-menu og lad sanserne pirres i mødet mellem øl og råvarer:

Forret
Musling med asparges syltet i saison-øl og blodappelsin/øl-vinaigrette – pomelo salat med forårsgrønt samt ristede nødder

Hovedret
Braiseret okse med kartoffel fondant, brændt spidskål, øl-glace samt urter

Dessert
Cognac-is med øl-skum og øl-knas

Hertil ølmenu
Der er øl i retterne såvel som i dit glas, og øl- og madmenuen er skabt i et samarbejde mellem Hoppe.beer og Café Glads køkkenchef.

Pris
230 kr. / per person

Mere info
Klik her

Brygmesteren og køkkenchefen
Frederik Hoppes mikrobryggeri Hoppe.beer brygger øl inspireret af den belgiske bryggetradition. Målsætningen er klar: at skabe en exceptionel øl-oplevelse for øldrikkere. Café Glad drives af køkkenchef Nick Vienberg som har passion og mange års erfaring med at inkorporere øl i mad. Frederik og Nick er begge drevet af kreativitet og en evig søgen efter de mest interessant smagsoplevelser. Oplev de fuldendte ølkombinationer til og i maden til ølgastronomisk langbordsmiddag. Da der serveres alkohol til arrangementet skal du være min. 18 år for at deltage.

Arrangementet er en del af FRB DAGE.

Her samler vi ikke på data, men på glade historier