Mad

Sundhed

Lækre, stegte gule squash på et stålfad - tilberedt i Glad Service

I de fleste virksomheder spiser medarbejderne mindst ét dagligt hovedmåltid på arbejdspladsen. Vi er meget bevidste om sammenhængen imellem kost, produktivitet og alment velvære, og derfor er det vigtigt for os, at vi hver dag tilbyder god og nærende mad til jeres medarbejdere.

Det betyder blandt andet, at vi arbejder dedikeret på at mindske brugen af salt og sukker, når vi tilbereder mad til vores gæster, og i stedet sikrer den gode smag med ”sunde” krydderier. Vores måltider indeholder altid rigeligt med fuldkornsprodukter og grøntsager, og vi bestræber os på, at der altid er maks. 10 pct. fedt i det kød, vi serverer for jer.

I kan stadig møde gode, klassiske retter som f.eks. flæskesteg eller boller i karry. Vi tilbereder blot disse retter med omtanke for ernæringssammensætningen og sikrer altid, at der er en sund balance i måltidets sammensætning. Som rettesnor følger vi Måltidsmærkets seneste kostråd.

Vil I smage?

Har I lyst til at afprøve vores frokostordning? Er I interesserede i, at vi driver jeres café eller kantine? Kontakt os for at høre mere. Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Kom i kontakt

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her