Mad

Om os

Vi leverer god mad og god samvittighed

Hver dag leverer vi 1.000 måltider til større og mindre virksomheder samt mad til særlige arrangementer fx møder og konferencer.

Der tales meget om det rummelige arbejdsmarked, og vi kan vel alle blive enige om, at det er en god idé at inkludere så mange som muligt i virksomhederne. Både dem på kanten af arbejdsmarkedet og mennesker med handicap, så de kan finde en plads i det store fællesskab.

Men som flere danske virksomheder har erfaret, er det lettere sagt end gjort. Vi lever i en tid, hvor kravet om større produktivitet står i et modsætningsforhold til den tålmodighed, det kræver at integrere mennesker med handicap på en arbejdsplads. En smagfuld løsning på det dilemma hedder Glad Mad.

Frokostordning

Glad Mad står for driften af forskellige kantiner bl.a. i private virksomheder og organisationer. Menuerne er afstemt efter, hvem medarbejderne er, hvad de godt kan lide at spise og virksomhedens sundhedspolitik.

Hver dag leverer vi frokostordninger til større og mindre virksomheder og mad til særlige arrangementer som møder, konferencer og lignende. Der er både klassiske retter og retter, hvor råvarerne, er sammensat på nye, smagfulde måder. Vi bruger sæsonens råvarer i den bedst mulige kvalitet i forhold til, hvad den aftalte kuvertpris tillader.

Skal vi også levere mad til din virksomhed?

Det vil vi rigtig gerne. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Her samler vi ikke på data, men på glade historier